Dans- & balletstudio S-pression vzw

Sterk in dans!

Bente De Caluwé

Voornaam
Bente
Achternaam
De Caluwé
...

"Ik geef graag andere kinderen de dansmicrobe mee!"

Toen ik 4 jaar was begon ik , toen nog in de oude sporthal van Eeklo, met een kleuterdansstage in de grote vakantie, sindsdien had ik de smaak te pakken en schreven mijn ouders me in voor het nieuwe dansseizoen. Sinds dan ben ik niet meer gestopt met dansen, zelfs met mijn arm in het gips was ik niet te stoppen. Enkelen jaren later kreeg ik te horen dat ik naar het wedstrijdgroepje modern mocht en daarin voelde ik mij als een vis in het water. Daarna danste ik in verschillende andere groepen met stijlen zoals street, modern, ballet en disco. Al de stijlen dans ik heel graag, maar als ik er dan toch echt eentje zou moeten kiezen, zou ik voor moderne dans kiezen. Nadat ik in het showteam begon te dansen, kreeg ik de kans om een duo en solo te dansen.

Het voorbije dansjaar mocht ik proeven van het lesgeven als assistente van juf Sara en werd me nog duidelijker dat ik graag andere kinderen de dansmicrobe meegeef. Ik ben dan ook zeer blij dat ik volgend jaar aan mijn eerste groepje kleutertjes dansles mag geven.

Als een van de nieuwe dansjuffen wordt dus volgend dansseizoen extra spannend voor mij, en dat ik ook de enige reden waarom het snel terug september mag zijn.