Dans- & balletstudio S-pression vzw

Sterk in dans!

Daria Ciubotaru

Voornaam
Daria
Achternaam
Ciubotaru
...

"Ik wil het plezier van de danssport overdragen naar de volgende generatie."

Toen ik 7 jaar was begon ik met dansen bij S-pression. Een vriendinnetje vroeg me toen om mee te gaan naar de les hiphop. Ik voelde me er helemaal thuis. Na die les vertelde ik mijn ouders dat ik verder wou gaan met dansen. Ik bleef nog 2 jaar hiphop doen ,tot ik op 9-jarige leeftijd de kans kreeg om auditie te doen voor de demoteams. Het idee van wedstrijden doen met een leuke vriendengroep vond ik geweldig. Uiteindelijk kreeg ik het goede nieuws en behoor ik nog steeds tot deze groepen! Ik startte in een klein groepje dat gevarieerde stijlen bevatte.

Later zat ik in het showteam voor meerdere stijlen onder andere modern, street, disco en ballet. En doorheen mijn jaren als wedstrijddanser danste ik ook solo’s en duo’s. Mijn passie voor dans bleef maar groeien.

Op 13-jarige leeftijd kreeg ik de vraag om te assisteren voor de basisgroepen: 3-6de leerjaar modern en ballet. Mijn droom van een band creëren met gemotiveerde dansertjes en dat gecombineerd met mijn passie kwam uit.

Nu, in 2022, heb ik de kans gekregen om over te gaan naar lesgeven als docente. Hier begint een nieuw pad voor mij. Ik kijk er echt zo hard naar uit om met veel kindjes samen te werken en zo het plezier van de danssport over te dragen naar de volgende generatie.