Dans- & balletstudio S-pression vzw

Sterk in dans!

Louisa

Voornaam
Louisa
...

"Ik kijk er naar uit om mijn passie voor dans door te geven."

Ik begon met dansen rond mijn 8 jaar, ik mocht mee met een vriendinnetje op een S-pression vriendjesdag om een les disco mee te volgen. Daarna hebben mijn ouders mij ingeschreven om het jaar daarna 1 uurtje disco in de week te volgen. Ik vond disco een super leuke stijl en vond het nog leuker toen er gevraagd werd of ik auditie zou willen doen om in het showteam disco te zitten.

Ik moest hier helemaal niet lang bij nadenken want wedstrijden en optredens leken mij geweldig. Na mijn auditie mocht ik deel uit maken van de kids Cie disco.

Na mijn eerste jaar in het showteam ging alles veel sneller, ik mocht al direct overstappen naar de Cie disco en mocht ook deel uitmaken van de small group disco, dat was een klein groepje dat ook meedoet aan wedstrijden.

Door de jaren heen leken andere stijlen mij ook te interesseren namelijk street en modern en daarin voelde ik mij ook helemaal thuis en mocht ik ook al snel deel uitmaken van deze showteams.

Nu in 2023 heb ik de kans gekregen om les te geven als docente. Ik kijk er heel hard naar uit om met veel dansertjes samen te werken en de passie voor dans door te kunnen geven.