Dans- & balletstudio S-pression vzw

Dansen tegen de laagste prijs!

Naomi Hubert

Voornaam
Naomi
Achternaam
Hubert
Geboortedatum
20/11/1996
Email
naomi@s-pression.be
...

Dansdocent, choreograaf en uitvoerend danser

Zoals vele dansers startte het dansavontuur voor Naomi op kleuterleeftijd samen met de deuntjes van K3. Drie jaar later zou ze de weg vinden naar Dansschool S-pression waar waar ze een allround-dansopleiding genoot: klassiek ballet, modern, jazz, disco, commercial hiphop, streetdance. Jarenlang was Naomi een vaste waarde in de competitieteams in diverse stijlen.

Vier jaar geleden koos Naomi ervoor om zich te specialiseren in hiphop, commercial-hiphop, girly, high heels, open style choreography en af en toe modern om techniek te onderhouden. Er staan nog steeds wekelijks lessen op de agenda om als docent zelf steeds uitgedaagd te worden in de eigen ontwikkeling: “Het is belangrijk om je eigen foundations als docent te onderhouden en de afkomst van elke stijl te respecteren zeker in de hiphop-community.” Naomi haalt inspiratie uit verschillende stijlen en weet deze te integreren in eigen choreografieën met een eigen ‘toets’.

Als dansdocent focust ze zich op de sterktes van de dansers om hen zo optimaal in hun ontwikkeling te ondersteunen. Elke groep kent andere dynamieken en vragen, net zoals elk individu uniek is. Dansers krijgen inspraak en zullen op die manier hun eigen grenzen telkens opnieuw verleggen.

Dansen is meer dan een sport of een hobby, het is een manier van in contact staan met je lichaam en persoonlijkheid. Jezelf leren ontdekken “on stage” en ook “off stage”. Naomi floreert wanneer ze op het podium staat om te performen en verhalen te vertellen en in een danszaal staan voor een groep beginners of net voor een gevorderde groep adults, is net als thuiskomen. Het is net die passie die ze graag wil overdragen op haar leerlingen. Het aanvaarden van jezelf als uniek persoon en danser.