Dans- & balletschool S-pression

Ontwikkelt danstalent!

Pilates & Yoga

Naomi Schatteman

Voornaam
Naomi
Achternaam
Schatteman
Geboortedatum
29/03/1981
Email
info@naomischatteman.com
...

"En art comme en amour l’instinct suffit"

Gestart op haar vierde levensjaar en sindsdien nooit meer gestopt met dansen en performen.

Naomi genoot een klassieke opleiding Ballet en Jazz.

Ze kreeg les van Ballerina’s uit het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen en maakte op haar twaalfde haar eerste choreografie onder hun vleugels.

Een pointestuk op housemuziek (Jaydee - Plastic Dreams) dat in premiere ging in de Vooruit in Gent. De toon was meteen gezet voor haar verdere carriere. ‘OUT OF THE BOX’ zo is ze wel.

Naast haar dansopleidingen genoot Naomi ook vele andere; fotografie, mode, visagie en kunstwetenschappen. Met deze enorme bagage ging ze aan de slag en startte ze in 2011 haar eigen gezelschap onder de naam ‘Maison Mademoiselle’. Naomi werkte reeds mee aan zowel nationale als internationale projecten voor oa tal van productiehuizen, bedrijven, films, videos, media, muziekartiesten, regisseurs enz.. Ze coachtte ook reeds meerdere professionele dansers, performers en acteurs maar blijft altijd met de voeten op de grond.

Als choreografe en creative director houdt ze ervan haar grenzen af te tasten en te verleggen.

Ze is een allround performing artist die danst, zingt, acteert en zoveel meer. Haar lessen zijn meer dan een gewone dansles maar een echte danseducatie.

Laat je onderdompelen in een wereld waar je jezelf zal tegenkomen, je aan je vertouwen zal werken en je klaargestoomd zult worden ‘to own that stage’.

Tot slot haar favoriete quote: “En art comme en amour l’instinct suffit”